1

Сградата на Apple

Блогърът Матю Робъртс направи едно доста интересно видео с помощта на дрон, което ни показва новата щаб квартира на компанията Apple.
Клиповете, които прави Робъртс станаха регулярни от началото на миналата година и в тях се виждат всички етапи по изграждането на гигантското "ябълково" съоръжение.

То се намира в Калифорния, в долината Санта Клара и се простира на площ от 71 хектара. Комплексът се нарича Apple Park, а както се вижда вече е готов да приеме 13-те хиляди работника, предава факти.бг.

Във видеото се вижда от птичи поглед, че довършителни работи текат само в средата на централната сграда, която е във формата на кръг. Строителството на комплекса започна още по времето на Стив Джобс, а много любопитно е, че то се характеризира с използването на върхови технологии.

Комплексът е изцяло енергийно независим, като това е само "черешката на тортата". Специалисти го определят като най-уникалното съоръжение на нашата съвременност.

ВИДЕО >> >> >>

 Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля