1
Все по-вероятно е iPhone 8 да няма сензор за отпечатъци.
Последният доклад от известния с точните си прогнози за продуктите на Apple анализатор на KGI Securities Минг-Чи Куо носи още информация за очакваните тази есен нови продукти на американската компания.

Той потвърждава, че ни очакват три нови модела iPhone – два от тях ще са наследници на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, а третото устройство е дългоочаквания iPhone 8. Според доклада устройството ще предложи дизайн с OLED дисплей, който ще покрива най-голям процент от предния панел сред телефоните на пазара, което се дължи на използвания виртуален централен бутон и на специалната форма на горната част на корпуса, предава Mobile Bulgaria.

Минг-Чи Куо смята, че iPhone 8 няма да има сензор за отпечатъци, защото Apple не е успяла да преодолее трудностите около вграждането му в екрана. Информацията потвърждава появилите се макети на телефон, който има минимални странични рамки от всички страни с изключение на горната част, която съдържа предните камери (за 3D лицево разпознаване) и говорител. Очаква се смартфона да предложи 5,8-инчов дисплей с полезен диагонал около 5,2 инча, защото останалата част ще е заета от функционална зона. Въпреки това размерите на корпуса, който ще е изработен от стомана и стъкло, ще са сходни с тези на iPhone 7 с 4,7-инчов дисплей.

От другите две устройства очакваме LCD дисплеи с диагонал 4,7 инча и 5,5 инча и дизайн на предната част, който е като този на iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Телефоните също ще имат стъклен заден панел, но металната рамка ще е алумниева. Другата информация разкрива, че iPhone 8 и iPhone 7s Plus ще имат 3GB RAM, a по-малкото устройство ще продължи да осигурява 2GB.

Според Минг-Чи Куо Apple ще подобри качеството на високоговорителите в iPhone 8 за осигуряване на по-балансиран стерео звук, а освен това устройството ще се предлага в по-малко цветове, за да се запази неговия бутиков характер. Другата информация разкрива, че телефоните ще са налични с 64 GB и 256 GB памет и ще бъдат представени през септември, но продажбите на iPhone 8 може да започнат по-късно.  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”