1
Все по-вероятно е iPhone 8 да няма сензор за отпечатъци.
Последният доклад от известния с точните си прогнози за продуктите на Apple анализатор на KGI Securities Минг-Чи Куо носи още информация за очакваните тази есен нови продукти на американската компания.

Той потвърждава, че ни очакват три нови модела iPhone – два от тях ще са наследници на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, а третото устройство е дългоочаквания iPhone 8. Според доклада устройството ще предложи дизайн с OLED дисплей, който ще покрива най-голям процент от предния панел сред телефоните на пазара, което се дължи на използвания виртуален централен бутон и на специалната форма на горната част на корпуса, предава Mobile Bulgaria.

Минг-Чи Куо смята, че iPhone 8 няма да има сензор за отпечатъци, защото Apple не е успяла да преодолее трудностите около вграждането му в екрана. Информацията потвърждава появилите се макети на телефон, който има минимални странични рамки от всички страни с изключение на горната част, която съдържа предните камери (за 3D лицево разпознаване) и говорител. Очаква се смартфона да предложи 5,8-инчов дисплей с полезен диагонал около 5,2 инча, защото останалата част ще е заета от функционална зона. Въпреки това размерите на корпуса, който ще е изработен от стомана и стъкло, ще са сходни с тези на iPhone 7 с 4,7-инчов дисплей.

От другите две устройства очакваме LCD дисплеи с диагонал 4,7 инча и 5,5 инча и дизайн на предната част, който е като този на iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Телефоните също ще имат стъклен заден панел, но металната рамка ще е алумниева. Другата информация разкрива, че iPhone 8 и iPhone 7s Plus ще имат 3GB RAM, a по-малкото устройство ще продължи да осигурява 2GB.

Според Минг-Чи Куо Apple ще подобри качеството на високоговорителите в iPhone 8 за осигуряване на по-балансиран стерео звук, а освен това устройството ще се предлага в по-малко цветове, за да се запази неговия бутиков характер. Другата информация разкрива, че телефоните ще са налични с 64 GB и 256 GB памет и ще бъдат представени през септември, но продажбите на iPhone 8 може да започнат по-късно.  Сподели

ЛАЙФ Плевнелиев и Банова – влюбени в Лондон (снимки)
Росен Плевнелиев и Деси Банова бяха заснети да се целуват на летище "Хийтроу" в Лондон.
Сестрата на Николета не й отстъпва по сексапил Горещото ревю на Victoria's Secret в Шанхай