1
Lenovo Moto X4 ще предложи двойна основна камера и водоустойчив корпус. Какво друго знаем за смартфона?
Вече се заговори, че тази година Lenovo възнамерява да върне към живот серията Moto X, а междувременно Ивън Блас е готов да сподели повече детайли за новото устройство в нея.

То се казва Moto X4 и ще е на пазара през последното тримесечие на годината, разкрива информацията на Блас за VentureBeat, която е различна от последните слухове по темата, предава Mobile Bulgaria.

Смартфонът може да се окаже добър избор за търсещите атрактивен модел от среден клас на достъпна цена, защото според него ще предложи 5,2-инчв full HD дисплей, осемядрен чипсет Snapdragon 630 с честота 2,2GHz, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 3000 mAh.

По отношение на фотографските възможности би трябвало да видим 16МР камера за селфита и двойна основна камера с 8МР и 12МР сензори.

Другите детайли за Moto X4 включват алуминиев корпус, водоустойчивост със сертификация IP68 и сензор за отпечатъци, който ще може да се използва за навигация в менюто.

Блас споделя и нова снимка на телефона, която се различава по оформлението на камерата от появилото се преди няколко седмици видео от презентация на Lenovo. По-ранната информация разкри, че телефона ще има корпус от метал и 3D стъкло, интеграция на изкуствен интелект и възможност за управление чрез гласови команди.  Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл