1
Kado е QuickCharge зарядно, което има дебелина от едва 5 мм и е много лесно преносимо.
Нов проект в популярната платформа за споделено финансиране Kickstarter цели създаването на най-тънкото зарядно устройство за телефони, таблети, фотоапарати, безжични слушалки и други електронни устройства. Джаджата се казва Kado и е дело на екипа, който стои зад друг реализиран проект в Kickstarter и това е системата за зареждане Mobeego, предава Mobile Bulgaria.

Устройството е налично във варианти за ползване в Щатите или в европейските страни, а размерите от 8,5 х 5 х 0,5 см го правят подходящо за побиране дори в портфейл, така че ще заема минимално място.

Дизайнерите на джаджата за помислили и за кабела (Lightning, USB-C или microUSB), който е с дължина 85 см и се навива около зарядното, за да е винаги подръка, но винаги може да включите и свой кабел по избор.

Kado поддържа технологията QuickCharge (2.1A) и осигурява мощност до 10W за по-бързо зареждане, а в момента може да се поръча на цена 39 долара или 44 долара, като втората опция включва и специална поставка за закрепване върху задния панел на телефона. Доставките трябва да стартират през декември, а догодина ще е налично и в търговската мрежа в Щатите и Европа.  Сподели

ЛАЙФ Индийката Мануши стана ”Мис Свят” 2017
Индийката Мануши Чхилар е победителката в тазгодишното издание на конкурса за красота "Мис Свят"
Алла (68) и Галкин се венчаха, честитки от Киркоров Малкълм Йънг от AC/DC почина на 64