1
Появиха се първите снимки на най-скъпия смартфон на Samsung - Galaxy Note 8. Какво знаем за флагманския модел?
В уеб-пространството се появиха нови изображения на смартфона, които дават представа за външния вид на устройството, което се счита за главен конкурент на iPhone 8.

Предният панел на Galaxy Note 8 прилича на Galaxy S8, но ъглите са малко по остри в сравнение със сегашния флагман на Samsung. Разположението на говорителя и сензорите е същото като в Galaxy S8, съобщава Kaldata.

Вижте как изглежда Samsung Galaxy Note 8 >> >> >>Вижда се още, че двойната камера в Galaxy Note 8 е разположена хоризонтално, а вдясно от нея се намира двойната светодиодна фотосветкавица и скенера за пръстови отпечатъци. В долния край има място за стилус, там се намират USB-C портът и стандартното 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Според информацията към днешен ден, смартфонът Samsung Galaxy Note 8 ще използва процесор Exynos 8895 или Snapdragon 836 и ще разполага с 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и 6,3-инчов дисплей с 2К резолюция.

Официалният анонс на смартфона Galaxy Note 8 се очаква в края на месец август или началото на септември тази година.  Сподели

ЛАЙФ Принц Джордж на 4 г. с нов официален портрет
Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин разпространиха нова официална портретна снимка на сина си принц Джордж, който днес празнува четвъртия си рожден ден.
Вижте най-красивата рокля от тоалетна хартия Подаръците на Елизабет II от световни лидери