1
Microsoft подготвя поредното голямо обновление на операционната система Windows 10. Какви промени ще донесе то?
Актуализацията Fall Creators Update се очаква да излезе на 17 октомври 2017 г.

В състава на обновлението влиза платформата за смесена реалност Microsoft Windows Mixed Reality. Производители на оборудване като Acer, Asus, Dell, HP и Lenovo ще използват технологията в свои продукти за потапяне в света на допълнената и виртуалната реалност, предава technews.bg.

Инструментите Windows Mixed Reality позволят използване на обикновената уеб камера за наслагване на виртуални обекти върху реално изображение. Нещо подобно може да се види в приложенията за смартфони на някои производители.

В допълнение, актуализацията се отличава с т.нар. „Fluent Design” с 3D-плочки (по-рано известен като Project Neon), който идва да замени предишното поколение потребителски интерфейс Metro UI.

Освен това Windows 10 ще бъде интегрирана по-тясно с облачното хранилище OneDrive. Предвидени са също възможности за закрепяне на контакти в панела със задачи и нови функции на вградения антивирус Windows Defender.

С нововъведенията в Windows 10, Microsoft цели да създадe платформа, която вдъхновява за творчество и съзидание, споделя изпълнителният вицепрезидент на подразделението Microsoft Windows and Devices Group – Тери Майерсън.  Сподели

ЛАЙФ Малкълм Йънг от AC/DC почина на 64
Легендарният музикант и един от основателите на рок групата AC/DC Малкълм Йънг почина на 64-годишна възраст.
Фотограф показа истината за красивите снимки Закръглен модел предизвика слабите си колежки