1
Microsoft подготвя поредното голямо обновление на операционната система Windows 10. Какви промени ще донесе то?
Актуализацията Fall Creators Update се очаква да излезе на 17 октомври 2017 г.

В състава на обновлението влиза платформата за смесена реалност Microsoft Windows Mixed Reality. Производители на оборудване като Acer, Asus, Dell, HP и Lenovo ще използват технологията в свои продукти за потапяне в света на допълнената и виртуалната реалност, предава technews.bg.

Инструментите Windows Mixed Reality позволят използване на обикновената уеб камера за наслагване на виртуални обекти върху реално изображение. Нещо подобно може да се види в приложенията за смартфони на някои производители.

В допълнение, актуализацията се отличава с т.нар. „Fluent Design” с 3D-плочки (по-рано известен като Project Neon), който идва да замени предишното поколение потребителски интерфейс Metro UI.

Освен това Windows 10 ще бъде интегрирана по-тясно с облачното хранилище OneDrive. Предвидени са също възможности за закрепяне на контакти в панела със задачи и нови функции на вградения антивирус Windows Defender.

С нововъведенията в Windows 10, Microsoft цели да създадe платформа, която вдъхновява за творчество и съзидание, споделя изпълнителният вицепрезидент на подразделението Microsoft Windows and Devices Group – Тери Майерсън.  Сподели

ЛАЙФ Напусна ни актрисата Мариана Аламанчева
Тъжната вест бе съобщена на страницата на Сатиричен театър "Алеко Константинов" във Фейсбук.
Лиз Хърли (52) показа, че целите бански са секси Михаела Филева с нов мъж до себе си?