1
Смартфоните на Sharp са стилни и доста иновативни, но досега липсваха на пазара в Европа. От 2018 г. тази грешка ще бъде поправена.
Японският производител на електроника Sharp е сред пионерите на безрамковите смартфони и наскоро представи един доста интересен смартфон с подобен дизайн.

Досега продуктите й се предлагаха в Азия и Щатите, но положението може да се промени през следващото лято.

Президентът и главен изпълнителен директор на компанията Женг-Ву Тай е потвърдил по време на продължаващото в Берлин търговско изложение IFA, че Sharp ще се завърне на нашия континент през второто тримесечие на 2018. Като първа крачка от плана за появата на смартфоните Sharp в Европа те ще бъдат представени по време на мобилния конгрес в Барселона.

По-рано през годината подкрепената от Foxconn Sharp представи и новия си флагман, който според г-н Тай показва силата на производителя.

Aquos R включва чипсет Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB памет за съхранение на файлове и основна камера с 22,6MP сензори и бленда f/1.7. Дисплеят с диагонал 5,3-инчов е изработен по IGZO LCD технология, а резолюцията му е WQHD. Интересното, е че екранът поддържа HDR 10 и честота на опресняване 120 Hz.  Сподели

ЛАЙФ Алекс Раева на тропическа ваканция с гаджето
Алекс Раева за първи път повдигна завесата около новото си гадже.
Гущеров купи джип на Светлана Василева Катрин свали годежния си пръстен