1
Още през май 2016 година, южнокорейската корпорация оформи патент за абсолютно безрамков смартфон. Но днес се появи информация за това.
Запознати предполагат, че в патента може да става въпрос за бъдещия Galaxy S9.

Схематичното изображение на устройството много силно напомня на iPhone 8 и Essential Phone. Лицевата част на телефона е изцяло съставена от дисплей. Разбира се на горната предна част се „изяжда“ малко мястото, където са разположени говорителя, предната камера и сензора за осветеност.

Днес в Мрежата се разпространиха слухове, че Samsung Galaxy S9 ще бъде пуснат не по-късно от януари, а не през март както се очакваше. Това се дължи на скорошната информация, че доставките на дисплеите за флагмана са ускорени с няколко месеца. Както е известно, монтажът на смартфона започва точно от екрана.

По-рано доставките започваха от януари, а новите телефони се анонсираха през март. Сега обаче, според GSM Arena, Samsung иска да започне доставките на екраните и монтажа на S9 през ноември, за да пусне новия флагман през януари и да не оставя потенциалните купувачи тет-а-тет с iPhone 8.  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”