1
Геймърският режим, едно от нововъведенията в Windows 10 Creators Update, не функционира според очакванията на част от компютрите.
Идеята с въвеждане на този режим е системата да отделя възможно най-много ресурси при пускане на игри, за да осигури желаната висока производителност. Очевидно, подобна функционалност е особено важна за бюджетните РС, които нямат излишък от производителност.

След излизане на обновлението Windows 10 Creators Update преди половин година обаче редица потребители се натъкнаха на проблеми с геймърския режим, отбелязва специализираният сайт MSPowerUser, цитиран от technews.bg.

В частност, вместо да се повишава броят на кадрите в секунда пада понякога.

Тази седмица Microsoft официално призна за наличието на подобни проблеми и обяви, че разглежда няколко възможни причини за влошената функционалност. Компанията твърди, че вече е коригирала една от грешките във версия на Windows 10, достъпна за участниците в програмата Windows Insider.

Все още няма яснота кога Microsoft ще отстрани напълно проблемите с геймърския режим. Може да се очаква, че това ще стане с версия Windows 10 Fall Creators Update, очаквана по-късно тази година.  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”