1
Изкуственият интелект на Apple заяви, че "Деспасито" е химнът на България.
Редактор от известния технологичен сайт The Verge решил да попита гласовия асистент Siri кой е химнът на България. Изкуственият интелект на Apple веднага дал отговор - "Химнът на България е Деспасито".

Не е напълно ясно защо популярна песен със спорно качество е провъзгласена за химн на България. Предположенията обаче сочат, че главният виновник е Bing - търсачката на Microsoft.

Всеки сблъсквал се с Bing знае, че качествата на търсачката са като тези на "Деспасито", но само до преди седмица Bing се използваше от Siri. Явно това доста е пречело на работата на изкуствения интелект, защото преди броени дни Apple реши да се откаже от Bing, заменяйки търсачката с Google.

Това е повлияло на изкуствения интелект, защото скорошни експерименти разкриват, че при задаването на въпроса "Кой е химнът на България?", Siri отговаря, че това е "Мила Родино".  Сподели

ЛАЙФ Вижте звездите с най-пищен бюст
Големите бюстове винаги са привличали публиката. Някои известни дами се радват на пищни естествени гърди, които ги правят по-атрактивни на сцената.
64-годишна професорка стана модна икона ”Мис Плеймейт” в обятията на Слави Трифонов