1
Продажбите на iPhone X започват след месец, но феновете на по-големи екрани може би ще предпочетат да изчакат малко преди да си го купят.
Според iDropNews Apple активно разработва 6.4-инчова версия на новия си смартфон, предава факти.бг.

Най-вероятно смартфонът ще има същите характеристики, като тези на по-малкия iPhone X, който е напълно водоустойчив и е със сертификат IP68 - iPhone X издържа до 30 мин на 1,5 метра дълбочина. iPhone X има корпус от медицинска закалена стомана и е най-здравото устройство на Apple.

СНИМКИ >> >> >>


Смартфонът разполага с новия 8-ядрен А11 Bionic процесор, RAM паметта е 3GB, а свободното пространство е 64GB или 256GB.

Задната камера е двойна, като сензорите са с по 12МР всеки, но с различни бленди - f/1.8 и f/2.4. Телефонът може да прави ултра качествени 4К клипчета. За селфитата отговаря 7MP сензор с f/2.2 бленда.

В България iPhnoe X може би ще пристигне за Коледа, а цената му ще е малко над 2000 лева.

iPhone X Plus ще има същия дизайн с екран без рамка като на 5.8-инчовата версия. Как биха изглеждали двата апарата един до друг показват компютърно генерираните изображения на iDropNews.  Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл