1
НАСА публикуваха огромен архив от снимки, свързани с пилотираната мисия до Луната.
Американското космическо ведомство явно се е уморило от конспиративните теории. За да се спрат спекулациите дали САЩ са пратили хора на Луната, НАСА е споделила архив от над 14 000 снимки, направени от програмата Apollo.

Всички снимки са правени между 1961 г. и 1975 г.

Вижте най-интересните снимки пращането на хора на Луната >> >> >>
Много от конспиративните теории наблягат на факта, че е невъзможно от Луната да не се виждат звезди, но на снимките небето е чисто черно.

От НАСА обясняват, че това не е така и се дължи на елементарни фотографски правила. За да се вижда слабата светлина на звездите е необходима по-голяма експозиция, а това означава, че земята и повърхността на луната ще се вижда изцяло в бяло. Освен това НАСА са използвали камера с предварително нагласени настройки, защото скафандрите на астронавтите не са позволявали да бъдат сменяни настройките й.

Естествено, това може би няма да разсея съмненията, но всички 14 226 снимки от Луната могат да бъдат видени тук.  Сподели

ЛАЙФ Анна Семенович: Гърдите ми в Русия са над всичко
Руската фигуристкa, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в Instagram свои снимки като студентка и разказа под тях за прочутите си гърди.
За пръв път транссексуален се снима за Playboy Секси англичанката, която превзе Боливуд