1
Според последните слухове Samsung планират да направят почти революционни промени в устройствата от A-серията.
Те в голяма степен ще заличат разликите между нея и флагманите на корейския гигант. Според сайта SamMobile в новите издания на устройствата, които са във финален стадии на разработка, ще видим Infinity Display и двойната камера, която дебютира в Galaxy Note 8 преди месец, предава Mobile Bulgaria.

Към момента се счита за сигурно, че новите представители на A серията ще продължат да бъдат водо- и прахоустойчиви, а Infinity дисплеят, който за първи път бе представен в Galaxy S8, се счита за почти сигурен.

Според последните детайли двойната камера ще бъде налична в A5 (2018) и A7 (2018), което на практика означава, че само най-базовият A3 (2018) ще бъде със стандартна камера. Подобрения се очакват и при процесорите, а батериите също ще бъдат с повишен капацитет.

Най-любопитното е, че новата A серия вероятно ще бъде доставяна с Android 7.0, въпреки че вече е налична и по-новата версия на операционната система. Тя обаче ще бъде добавена на по-късен етап чрез ъпдейт. Очакванията са новата A-серия да се появи в продажба в началото на 2018, а нововъведенията в нея вероятно ще доведат и до повишение на цените на устройствата.  Сподели

ЛАЙФ Анна Семенович: Гърдите ми в Русия са над всичко
Руската фигуристкa, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в Instagram свои снимки като студентка и разказа под тях за прочутите си гърди.
За пръв път транссексуален се снима за Playboy Секси англичанката, която превзе Боливуд