1
Viber стана на 7 години и по случая раздава подаръци за 7 милиона долара.
Популярното приложение за комуникация Viber навърши 7 години и това се оказва добър повод да раздаде малко подаръци. Всъщност думата малко не описва добре предложението, защото общата стойност на подаръците е 7 милиона долара – те са различни и варират между Viber Out кредити на стойност 0,5-3 долара и кодове за безплатно изтегляне на някой от най-популярните платени стикери, предава Mobile Bulgaria.

За да се възползвате от предложението трябва да последвате официалния чатбот на Viber на този адрес и след това последвате инструкциите.

В официалния блог на Rakuten Viber изпълнителния директор Джамел Агауа посочва, че от началото на съществуването си компанията винаги е поставяла на първо място личното пространство на потребителите и е досега останала вярна на своите принципи да не продава личните данни на други страни.

Според Агауа това отношение се е отплатило и е довело до ръст в потребителите – с 20% само за тази година, а приходите са се удвоили. Viber въвежда пълно криптиране на информацията през пролетта на миналата година и така никой друг (дори компанията) не може да получи достъп до съдържанието на потребителските разговори и чатове.  Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем