1
Xiaomi Mi MIX 2s ще бъде първият смартфон, използващ най-мощния мобилен процесор на 2018 г. - Qualcomm Snapdragon 845.
Чипът на Qualcomm ще бъде 8-ядрен, като тактовата честота на осемте му Kryo 385 ядра ще е 2,8 GHz. Към него ще има интегриран видеоускорител Qualcomm Adreno 630, а заради комбинацията процесорът ще е по-мощен от CPU-то на iPhone X.

Естествено, през годината всички или почти всички производители на флагмански смартфони, работещи под Android, ще използват Snapdragon 845 за основа на своите устройства.

Първият телефон, който ще разполага с чипа и ще се продава на пазара обаче ще е Xiaomi Mi Mix 2s.

Вижте как ще изглежда Xiaomi Mi MIX 2s >> >> >>Китайският модел ще се отличава и с други върхови характеристики - 8GB RAM памет, качествена двойна камера, мощна батерия и безрамков дисплей.

Най-голямото достойнство на Xiaomi Mi MIX 2s обаче ще е същото, като и на другите модели на марката - високото качество на смартфона ще идва на възможно най-оптималната цена.

Xiaomi Mi MIX 2s ще стартира продажбите си непосредствено след дебюта си в Барселона на 26 февруари, а цената му ще е едва 600 долара.

Вижте какво можеше Xiaomi Mi MIX 2 >> >> >>

 Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила