1
Компанията на Илон Мъск Boring company е продала всичките си планувани 20 000 огнехвъргачки за 4 дни.
Мъск създаде компанията "Boring company" през 2016 година за пробиване на тунели и намаляване на автомобилните задръствания. Той предложи на потребителите тази седмица 20 хиляди огнемета на цена от 500 долара за подпомагане на инициативата, съобщават ДПА и Франс прес, цитирани от БТА.

Всички те са били разпродадени, написа Мъск в своята страничка в Туитър. Получените приходи от 10 милиона долара ще помогнат за финансирането на споменатата компания. Черно-белия артикул с пистолетна ръкохватка има изписан надпис Boring company на цевта си.

Всички огнемети ще бъдат доставени в комплект с пожарогасители. През миналият декември Мъск обяви, че ако успее да продаде 50 хиляди бейзболни шапки с надпис Boring company, ще се пробва и с огнеметите.

Те съответно бяха рекламирани, че ще "разпалят всяко парти". С огнеметите било възможно да се пекат кестени и да се отблъскват атаки на зомбита. Мъск препоръча на всички, които са чужди на забавленията, да не купуват този продукт.

Мъск сподели, че поръчалите си огнехвъргачки ще се сдобият и със специална криптовалута.

 Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила