1
Първият смартфон с марката Land Rover ще бъде представен в Барселона.
Устройството се казва Land Rover Explore, а производител е британската Bullitt Group. Компанията има сериозен опит в производството на особено издръжливи смартфони благодарение на своята серия CAT.

Land Rover Explore бе анонсиран тази седмица на спортното изложение ISPO в Мюнхен, но официалната му премиера ще е чак в Барселона, предава Mobile Bulgaria.

Устройството е насочено към прекарващите повече време сред природата, а освен това има по-привлекателен дизайн в сравнение със серията CAT, въпреки че по чисто обективни причини, свързани с издръжливостта на телефона на външни въздействия, той все пак ще е много по-обемен от конкуренцията.

Голямата новост в Land Rover Explore е неговата модулна структура. Задният панел на телефона е магнитен и към него могат да бъдат прикрепявани допълнителни устройства, които да разширяват функционалността му.

По време на ISPO бе показан и така нареченият Adventure Pack, който включва модул с мощна GPS антена, модул с допълнителна батерия и модул за топографска навигация с добавена реалност.

Към момента не са обявени точните хардуерни спецификации, които очевидно са запазени за събитието в Барселона, а от Bullitt Group единствено обявиха, че стартовата цена ще е 649 евро/599 евро с начало на продажбите през април.  Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила