1
Сайтът за финансови новини и анализи 24/7 Wall St. публикува списък с най-мразените компании в САЩ, а Electronic Arts е на 5-то място.
EA Games са провалили не един или два франчайза. Макар преди няколко десетилетия фирмата да правеше хубави игри, днес те са се превърнали в корпорация, целяща единствено да изстиска парите от джобовете на своите потребители - при това без да дава нещо в замяна.

Влиянието на ЕА върху стратегиите бе изключително зловредно, като напълно прецакани се оказаха култовата сага C&C, The Sims и дори Star Wars. Поредицата Need for Speed също стана изключително слаба и посредствена, но ЕА няма никакво желание за иновации, различни от вкарването на микротранзакции в платени игри.

Корпорацията обаче може да си позволи да прави всичко, защото печели предостатъчно от FIFA и Madden NFL - спортни заглавия, направата на които е изключително лесна.

Топ 5 на най-мразените компании в щатите изглежда по следния начин:

5. Electronic Arts
4. University of Phoenix
3. NFL
2. Fox
1. Equifax

Причината за омразата към Fox са нейните крайно консервативни и понякога фейк новини, а Equifax е на първо място, защото компанията пострада при хакерска атака, в резултат от която в мрежата изтекоха личните данни на 145 милиона американци.  Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”