1
Проучване в САЩ разкрива, че собствениците на iPhone са с повече предразсъдъци и дори биха избегнали връзка с човек, притежаващ смартфон с Android.
Сайтът за запознанства Match публикува резултатите от ежегодното си проучване за навиците на необвързаните хора в Щатите. В анкетата са участвали над 5000 души, които нямат постоянна връзка, а от отговорите им става видно колко голяма роля вече играят технологиите дори в любовните връзки, пише Business Insider, цитиран от Mobile Bulgaria.

Една от най-интересните статистики показва, че притежателите на iPhone са 21 пъти по-склонни да се отнасят негативно към потребители със смартфони с Android при първата среща.

В същото време 58% от анкетираните не искат техният партньор да държи смартфона си на масата по време на срещата, а цели 75% са негативно настроени към провеждането на телефонни разговори.

66% пък считат, че и изпращането на SMS по време на рандеву е неприемливо.

Любопитното е, че цели 92% от жените биха се отнесли негативно, ако техният партньор има по-стар модел телефон.

Сред по-куриозните резултати от анкетата е този, че цели 25% от запитаните биха правили секс с робот, а пък 50% биха счели това за изневяра.  Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля