1
Мoto X4 е един от най-изгодните смартфони на пазара, чиито характеристики в някои отношения са сравними с тези на Samsung Galaxy S9.
Устройството идва с 5.2-инчов дисплей с резолюция от 1080x1920 пиксела, като телефонът е водоустойчив и има сертификат IP68, което означава, че може да издържи 30 минути потопен на дълбочина от 1.5 метра. Смартфонът се отличава и със стилния си корпус от метал и стъкло.

Вижте как изглежда Moto X4 >> >> >>Процесорът на смартфона е 8-ядрен Snapdragon 630, който е подсилен от видеоускорителя Adreno 508.

До тук сравнението с Samsung Galaxy S9 би завършило в полза на корейския телефон, който има безрамков дисплей с по-висока резолюция и по-мощен процесор.

Нещата обаче се изравняват при RAM паметта - и Мoto X4, и Samsung Galaxy S9 разполагат с 4GB оперативна памет.

Moto X4 разполага с качествена двойна камера, която съчетава един 12 MP сензор с f/2.0 бленда и един 8MP сензор с f/2.2 бленда. Смартфонът се отличава с изключително мощната си предна камера, която може да прави свръх качествени селфита, благодарение на своя 16MP сензор.

Вижте какви снимки правят камерите на Moto X4 >> >> >>Крайният резултат е, че и Moto X4 и Samsung Galaxy S9 могат да правят 4К видео. Интересна особеност на Moto X4 е, че камерата му може да прави снимки, като оставя един цвят на фокус, а останалото става черно-бяло. Moto X4 изпъква истински при селфитата, тъй като има двойно по-мощна камера.

Батерията на Moto X4 е 3000 mAh, а операционната му система е Android 8.0 Oreo, като в това отношение смартфонът е идентичен с по-скъпия Samsung.

И като заговорихме за цената, именно тук Moto X4 изпъква най-много - смартфонът може да се закупи без договор за 690 лева. Без договор Samsung Galaxy S9 струва 1659 лева.  Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем