Изпълнителят на хита "Livin' La Vida Loca" се подготвя да замине за Лас Вегас следващия месец, пише БТА.

Той би искал 8-годишните му близнаци - Матео и Валентино, да си играят с близнаците на Дженифър Лопес - Макс и Ема на 9 г., или с трите деца на Селин Дион.

Вижте близнаците на Рики >>

"Да, трябва да организираме нещо! По някакъв начин трябва да се съберем. Сигурен съм, че техните деца минават през абсолютно същите емоции като моите. Водим единствен по рода си начин на живот. Имам предвид, това е нормално за нас и не бихме го сменили за нищо друго, но мисля, че това поколение деца, което има родители знаменитости, трябва да се среща. Ще видим какво ще стане", каза Рики Мартин.

45-годишният певец иска да даде на децата си стабилност, като е постоянна фигура в техния живот.

"Всичко се променя, когато станеш баща. Различен човек съм. Във всяко решение, което вземам, преценявам дали ще е добре за тях и, да, те пътуват навсякъде с мен", добави той.

"Много хора ми казват: "Но, Рик, децата ти имат нужда от стабилност". Отговарям им: "Аз съм тяхната стабилност. Ако не съм покрай тях, те няма да се чувстват сигурни", допълни Рики Мартин.

Певецът коментира наскоро, че ще бъде щастлив да има още деца. Близнаците Матео и Валентино бяха родени от сурогатна майка през август 2008 г. Рики Мартин е казвал, че не й е плащал.

"Видях нейна снимка и си казах: "Коя е тази жена, изглежда толкова нежна, като ангел е". Не съм взимал матка под наем. Бих жертвал живота си за жената, която помогна синовете ми да се появят на бял свят", коментира той в интервю.

В момента изпълнителят планира сватба с годеника си - шведския артист Джван Йозеф (вижте снимки в галерията). Това ще е първи брак и за двамата. Те се запознават преди около една година, когато Рики Мартин харесва много произведенията на Йозеф.