Това заяви плеймейтката Златка Димитрова за отглеждането на сина си Мирослав пред "Нова тв". Младата майка беше довела 5-месечното бебе с нея и това беше първото му появяване в ефир.

Вижте снимки на Златка и бебето й >>

Наскоро тестове доказаха, че храните, изнасяни в Източна Европа, са с много по-лошо качество от стоките, продавани на западния пазар.

Златка каза още, че на 22 април ще бъде кръщенето на момченцето. Събитието ще е в Банкя, където живеят с половинката й Мирослав Недев. За него коментира, че помага в къпането на сина им, но "не е от много активните бащи".

Димитрова още веднъж разказа за сдобряването си с майка му, която дошла да види внучето си.

"Бях много уплашена през цялата бременност, но слава на Бога всичко протече нормално. Малкият вече проявява характер, иска да става и да се изправя. Започва да опознава всичко около него. Различава ме от останалите", обясни Златка.

Тя сподели, че има жена, която й помага за отглеждането на детето.

"Ако изключим силните колики, които имаше два месеца и оттам свикна да го носим на ръце, всичко е нормално", каза още Димитрова.

Тя качила 22 кг по време на бременността, но за 2-3 месеца ги свалила с тренировки във фитнеса.

Наскоро плеймейтката разкри, че вече мечтае за още деца: "Аз искам и едно момиченце, Миро малко се дърпа, но ще го убедя. Нямаме обаче планове да се женим. Не мисля, че така ще стана повече негова жена. По никакъв начин не ме притеснява това, че сме семейство без брак. По-важни са жестовете, отношението, уважението... как се държим един към друг. А дали ще имаме подпис, е без значение."