1
Принц Уилям заяви, че за него шокът от загубата на майка му принцеса Даяна преди две десетилетия все още не е отминал.
Това става два дни след като по-малкият му брат Хари спомена за емоционалните си проблеми във връзка с кончината й, предаде Ройтерс. Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през август 1997 г., когато Уилям бе на 15 години, а Хари - на 12.

Вижте снимки на Даяна с Уилям >>

"Все още усещам шока 20 години след смъртта на майка ми", заявява принц Уилям в предаване на Би Би Си, което ще бъде излъчено утре.

То е посветено на страдащи от психични проблеми хора, които ще участват в Лондонския маратон.

"Хората казват, че шокът не може да продължи толкова дълго, но това не е така. Изобщо не можеш да го преодолееш - това е незабравим голям миг, който не те оставя през целия ти живот. Просто привикваш да живееш с него"
- поясни Уилям, цитиран от БТА. 

Той и брат му Хари се изказаха в рамките на кампанията си, която цели да се привлече общественото внимание върху свързани с психичното здраве проблеми и да се окуражат хората да говорят открито, вместо да прикриват емоциите си.

В понеделник принц Хари говори за сериозните си психични проблеми след смъртта на майка си. Той разкри, че близо 20 години живял в "пълен хаос", като многократно е бил "близо до пълен срив".  Сподели

ЛАЙФ Художничка осъди Брад Пит и Анджелина Джоли
Френски съд осъди дружеството, управляващо имението на Анджелина Джоли и Брад Пит в южната част на Франция, да заплати над половин милион евро на френска художничка-осветителка, която е работила там. Дружеството на Бранджелина "Шато Миравал" се грижеше за едноименната собственост в Южна Франция, закупена от звездната двойка през 2008 година. В разкошния замък на холивудските знаменитости Оди Судан е правела своите светлинни инсталации, след което не й е било заплатено. По нейн
Мира Добрева хвали красотата на дъщеря си Диляна Попова на почивка с Борил и сестра си