1
Принц Уилям заяви, че за него шокът от загубата на майка му принцеса Даяна преди две десетилетия все още не е отминал.
Това става два дни след като по-малкият му брат Хари спомена за емоционалните си проблеми във връзка с кончината й, предаде Ройтерс. Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през август 1997 г., когато Уилям бе на 15 години, а Хари - на 12.

Вижте снимки на Даяна с Уилям >>

"Все още усещам шока 20 години след смъртта на майка ми", заявява принц Уилям в предаване на Би Би Си, което ще бъде излъчено утре.

То е посветено на страдащи от психични проблеми хора, които ще участват в Лондонския маратон.

"Хората казват, че шокът не може да продължи толкова дълго, но това не е така. Изобщо не можеш да го преодолееш - това е незабравим голям миг, който не те оставя през целия ти живот. Просто привикваш да живееш с него"
- поясни Уилям, цитиран от БТА. 

Той и брат му Хари се изказаха в рамките на кампанията си, която цели да се привлече общественото внимание върху свързани с психичното здраве проблеми и да се окуражат хората да говорят открито, вместо да прикриват емоциите си.

В понеделник принц Хари говори за сериозните си психични проблеми след смъртта на майка си. Той разкри, че близо 20 години живял в "пълен хаос", като многократно е бил "близо до пълен срив".  Сподели

ЛАЙФ Орландо Блум не е поканен на сватбата на бившата
Съвсем скоро Миранда Кер ще вдигне пищна сватба с милиардера Евaн Шпигел, създател и изпълнителен директор на Snapchat.
Какво казват снимките ни в социалните мрежи Най-подходящите професии според зодията