Няколко прекрасни кучета от приюта в Горни Богоров вече са в трепетно очакване на своите осиновители. Те ще бъдат главните герои в кампанията „Подари си приятел“, организирана от Sofia Ring Mall и общинско предприятие „Екоравновесие“ със съдействието на Столична община. „Часът и мястото на срещата“ между хората и най-добрите им приятели са 23 и 30 април от 12 до 18 ч. в мола.

По време на специалното събитие „Подари си приятел“ в Sofia Ring Mall всеки желаещ може да види, да разходи, да се влюби и да вземе у дома някое от красивите, здрави и обезпаразитени кучета, за които в момента се грижат в приюта в Горни Богров. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е максимално улеснена за любителите на животни с големи и благородни сърца.

Най-добрите приятели на човека, след които има както палета, така и пораснали екземпляри, ще очакват с нетърпение и размахване на опашки своите бъдещи собственици на 23 и 30 април между 12 и 18 часа в амфитеатъра пред мола. А всеки, осиновил кученце, ще получи специален подарък от Zoo center pet hotel&spa–хотел, спа и клиника за домашни любимци в Sofia Ring Mall.
Sofia Ring Mall винаги е бил предпочитаният от собствениците на домашни любимци търговски център, тъй като е единственият мол в България, в който животните са добре дошли заедно със своите стопани.

Кампанията „Подари си приятел“ затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топбрандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство. А и за техните домашни любимци.
ИЗБРАНО