Конкурсът на Dir.bg за най-красива абитуриентка на 2017 година приключва в полунощ.

Все още не е късно да се включите и имате шанс да победите.

Очаквайте обявяването на финалистките на 16 юни, петък.

Вижте снимки на 20-те участнички >>

Ако тази година завършваш училище и нямаш търпение да споделиш един от най-празничните мигове по пътя към новия живот, можеш да спечелиш конкурса на Dir.bg за най-красива абитуриентка на 2017 г.

За да участваш в конкурса, качи своя снимка от бала си в нашата ГАЛЕРИЯ "Най-красива абитуриентка". Напиши двете си имена и кое училище завършваш.

Наградата е новият Moto G с 8-ядрен процесор и 5.0" Full HD дисплей, при който цветовете са живи, а детайлите ясни - характеристики, които бихте очаквали единствено от премиум смартфон. Moto G прави качествени селфита, благодарение на предната LED светкавица и режим за красота. Наградата е осигурена от Lenovo България.

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е 15 юни. Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". Негови членове са певицата Мария Илиева, актьорът Иван Юруков, хип-хоп изпълнителите Pavell & Venci Venc' и "Най-красивата абитуриентка" 2016 Елина Крушева.

Победителката ще бъде обявена на 19 юни 2017 г.

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА >