Капчикова сподели, че е напълняла с цели 7 кг по време на участието си в риалити формата "Фермата".

Вижте Ася преди и сега >>

Тя обаче не е гладувала, а се е хранила изцяло здравословно. "Гладът не е рационален за мен, защото вкарваш тялото в режим на стрес", сподели плеймейтката пред водещата Венета Райкова.

Ася тренира 4 пъти в седмицата и похвали фитнес инструктора си, като каза, че "прави чудеса".

След като излязла от "Фермата" Ася била напълняла заради храната, която консумирала вътре. Основно въглехидрати - картофи, ориз и хляб.

"Имах целулит, бях с огромни бузи и имах двойна гуша", сподели тя. Била разкритикувана остро дори от майка си, която ѝ казала: "Беше ужасно дебела, беше грозна."

Сега обаче Капчикова е в по-добра форма от всякога, като е успяла да стимулира и братовчедка си, която е свалила цели 9 кг с тренировки.

Тя сподели, че има "нова любов, която вече е стара", и че мъжът до нея след Криско не е известен. "Той е мъжът, който може би ми е правил най-силно впечатление и мъжът, който съм търсила."

Плеймейтката не скри, че партньорът ѝ "разполага със средства, разбира се. Дамата търси мъж, който отговаря на нейния стандарт."

Освен че според хубавицата срамна работа няма и е започнала да изкарва хляба си сама още на 15 години като сервитьорка при чичо си на морето, Ася е завършила философия в СУ "Св. Климент Охридски". Всъщност мечтата ѝ е била да следва журналистика.

Капчикова отхвърли възможността да се реализира според образованието си, тъй като като учител би получавала едва 600 лв., а със сегашните си занимания изкарва около 3000 лв., но призна, че философията я е развила като човек и личност. "Книгите, които прочетох ме обогатиха", допълни блондинката.