1
След като Доналд Тръмп стана 45-ият президент на САЩ, всички погледи са вперени в третата му съпруга и първа дама - Мелания.
Със сигурност тя, като бивш модел, съвсем не е безразлична към модата и държи на стила си.

Вижте снимки на Мелания и Саманта >>


Нееднократно бе сравнявана с Джаки Кенеди, както и с героинята на Клер Ъндърууд от сериала "Къща от карти", а наскоро модните критици стигнаха до заключението, че съпругата на президента не е безразлична и към стила на Саманта Джоунс от култовия телевизионен сериал "Сексът и градът".

"Мелания, като Саманта, обича да подчертава своята женственост и сексуалност, но едновременно с това всеки един техен костюм показва, че те са властни жени, които при необходимост могат да покажат своята сила", коментират критиците, цитирани от Elle.

Когато се заговори за "Сексът и градът", първата асоциация е с героинята на Сара Джесика Паркър - Кари Брадшоу, и нейните шарени и весели дрехи, но не бива да пропускаме, че и Саманта има своеобразен стил, който не е за подминаване.

 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл