1
След като Доналд Тръмп стана 45-ият президент на САЩ, всички погледи са вперени в третата му съпруга и първа дама - Мелания.
Със сигурност тя, като бивш модел, съвсем не е безразлична към модата и държи на стила си.

Вижте снимки на Мелания и Саманта >>


Нееднократно бе сравнявана с Джаки Кенеди, както и с героинята на Клер Ъндърууд от сериала "Къща от карти", а наскоро модните критици стигнаха до заключението, че съпругата на президента не е безразлична и към стила на Саманта Джоунс от култовия телевизионен сериал "Сексът и градът".

"Мелания, като Саманта, обича да подчертава своята женственост и сексуалност, но едновременно с това всеки един техен костюм показва, че те са властни жени, които при необходимост могат да покажат своята сила", коментират критиците, цитирани от Elle.

Когато се заговори за "Сексът и градът", първата асоциация е с героинята на Сара Джесика Паркър - Кари Брадшоу, и нейните шарени и весели дрехи, но не бива да пропускаме, че и Саманта има своеобразен стил, който не е за подминаване.

 Сподели

ЛАЙФ Вижте звездите с най-пищен бюст
Големите бюстове винаги са привличали публиката. Някои известни дами се радват на пищни естествени гърди, които ги правят по-атрактивни на сцената.
64-годишна професорка стана модна икона ”Мис Плеймейт” в обятията на Слави Трифонов