Първото издание на Love Change Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще посрещне феновете на хубавата музика в града на люляците.

Създателите на Morcheeba -  Skye Edwards и Ross Godfrey, обявиха официалното завръщане на бандата. Новият албум на британците е озаглавен с техните малки имена “Skye&Ross” и съчетава както нежния звук на Morcheeba, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти.

По време на Love CHange Music Festival ще чуем на живо най-големите хитове на Morcheeba - "Rome Wasn’t Built in a Day", "Blood Like Lemonade", "The Sea", "Blindfold", както и много други.

Другият хедлайнер на вечерта ще са веселяците от Торино – The Sweet Life Society, които ще гостуват в България за първи път. Съвсем скоро ще бъдат обявени имената на още няколко международни банди, които ще се включат в програмата на втория ден. Заедно с тях ще станат ясни и кои ще са участниците от българска страна.

Преди началото на концертите в 18.00, през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите на фестивала.

Цените на билетите са за феста са от 25 до 45 лв., като влизат в продажба от 19 юни.