1
Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева прекара "един божествен рожден ден". Славея навърши 33 години преди дни.
Хубавицата, която празнува рожден ден на 8 юни, достигна христова възраст. Тя сподели с фенове и приятели в профила си във Фейсбук, че е посрещнала изгрева с приятел и роднина, почувствала е силата и мистиката на траките и са обиколили уникални и приказни места.

Вижте снимки от рождения ден на Славея >>


"А вечерта приключи със семейството и любимите хора. Благодаря за всички искрени пожелания, за изненадите и това, че направихте празника ми незабравим, а мен безкрайно щастлива. Обичам ви", допълни звездната дъщеря.

Славея сподели и стара снимка в Инстаграм, като написа, че по случай рождения си ден прави ретроспекция "за всички прекрасни и неповторими моменти в живота, за наученото и за победите, в които битки не е имало, за загубите от които печелим най-много. За волята в моментите, когато мислим, че ни напуска и силата на характера, който каляваме през целия си живот. За трудностите, които ни дават толкова безценен опит и ни учат на нещо ново."

Тя не пропуска да благодари на семейството, приятелите и на себе си.

Носят се слухове, че Сиракова и партньорът ѝ Алекс Ломски са се разделили. 45-годишният Ломски е известен като бивш съпруг на порно звездата Еделвайс. Той също има опит като актьор във филми за възрастни. Връзката му със Славея стана публично достояние през декември 2016 г., когато Славея публикува колаж с Алекс.

 Сподели

ЛАЙФ Президентът уважи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов
Множество звезди и личности от политиката уважиха празничната програма в Народния театър "Иван Вазов", посветена на Стефан Данаилов.
Двойничка на Бионсе: Феновете й ме преследват Даян Крюгер пропуши заради филмова роля