Той заедно с Люси Дяковска и Дивна прие да подкрепи каузата, която вече 16 години помага на жените с рак на гърдата и се бори за тяхното по-добро утре. Тазгодишното издание на инициативата „От любов към живота“ се провежда под мотото „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“. Посланието на засегнатите от рака на гърдата жени е отправено към всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички, които са го правели до сега и ще продължат да го правят.

„Всеки ден благодаря. Даже, започвайки със сутрешната молитва към Господ, благодаря, че днес отварям очи и отново мога да направя нещо в живота“, казва Орлин Горанов. „Когато човек има желание да помогне, той помага. Независимо как. Всички ние можем да подкрепим дамите, които се борят с болестта“.
Традиционно кампанията „От любов към живота“ набира подкрепа чрез благотворителни продукти,  100% от печалбата на които,  се даряват на фондация „Една от 8“, партньор на каузата. Средствата отиват за практическа, информационна и юридическа помощ за засегнатите жени и техните семейства и близки. Продуктите могат да бъдат поръчани на специалния сайт thankyou.bg.