Младоженците гостуваха на Гала, където споделиха, че ще се насладят на меден месец в Калифорния.

Наталия разкри, че двойката работи по въпроса за бебе и няма да отлага.

Вижте снимки от сватбата >>

Такис и Наталия разказаха забавни случки от съвместния им живот. Те се венчаха миналата седмица на романтична церемония на гръцкия остров Скиатос. Признаха, че миналата година за били разделени, тъй като, като всяка двойка, имат своите конфликти.

Тогава Наталия отишла в Италия на курс по рисуване и нейната учителка я научила да изразява емоциите си чрез изкуството. "Аз съм студената руска принцеса", допълни сексоложката.

Такис, който според съпругата си е много романтичен, разкри, че "всички мъже са романтични. Разбира се, зависи от възпитанието им." Гръцкият съпруг на сексоложката допълни, че "рутината създава проблемите в двойките."

Той разказа подробно за предложението за брак, което е направил на Наталия на Малдивите навръх рождения ѝ ден. Преди десерта ѝ поднесли три кутийки, а когато ги отворила, те били празни. Наталия била шокирана, но с тортата пристигнал и пръстенът, който бил абсолютна изненада. Всички сервитьори се събрали и викали: "Да! Да! Да!"

Консерватизмът на Такис ги накарал да направят стъпката към брака, но не е минало и без препятствия. Оказало, че Наталия е кръстена на 2-годишна възраст, но не може да открие кръщелното си. Накрая отишла на врачка, която ѝ казала да се обади на родители си и да настоява пред тях. Тогава те отишли при архимандрита, но и при него нямало нужната документация. Въпреки това той издал кръщелно, защото "Бог вижда всичко".

Роднините на Такис били много доволни. "Много се забавляваха, понеже познават вече Наталия и много я харесват. За мен това е първи брак, така че за семейството ми беше много важно", допълни той.