1

Grazia

Кристина Милева Кристина Милева Кристина Милева Кристина Милева с партньора си - Васил Кристина Милева със сина си Кай Синът на Кристина Милева - Кай Кристина Милева със сина си Кай Синът на Кристина Милева - Кай Кристина Милева със сина си Кай Кристина Милева Кристина Милева Кристина Милева Синът на Кристина Милева - Кай Кристина Милева позира бременна Кристина Милева на остров Бали Почивката на Кристина Милева на остров Бали Кристина Милева на остров Бали Кристина Милева на остров Бали Кристина Милева на остров Бали Кристина Милева на остров Бали Почивката на Кристина Милева на остров Бали Почивката на Кристина Милева на остров Бали Кристина Милева на остров Бали Кристина Милева и нейният приятел - италианския фотограф Симоне Фалчета Кристина Милева и Деян Донков Кристина Милева и Деян Донков Почивката на Кристина Милева на остров Бали
Топ моделът Кристина Милева вече се радва на второ дете, този път на момиченце. Красавицата е родила преди два месеца, но едва сега се разбира за събитието.
Кристина и половинката ѝ Васил са станали родители на малката Мия, съобщава Grazia. Семейството прекарва по-голямата част от времето си в чужбина.

Вижте снимки на семейството >>

Милева роди преди година и четири месеца момченце, което носи името Кай.

Кристина е в перфектна форма, въпреки скорошното раждане. Тя споделя, че това се дължи на любимия ѝ в последните години спорт – кайтсърфинга. Тя се влюбва в екстремното преживяване покрай любимия си, който се занимава с това от 20 години.

Кристина признава, че не се е качвала върху дъската единствено по време на бременността си. “Изпуснах едно лято и една зима каране (по време на бременност никой не посмя да ме пусне във водата). Хубавото е, че не се забравя (както карането на колело е)”, шегува се Милева.

Тя споделя, че и малкият Кай вече се опитва да се катери върху сърфа. “Мисля, че с такива родители за тях е неизбежно. Кай вече обожава водата, само чака баща му да изкара сърфа и започва да се катери върху него”, казва щастливата мама.

Милева за първи път показва публично бащата на децата си. Преди това, през 2012 г., тя имаше  връзка със Симоне Фалчета - един от най-известните фотографи в Италия. А с Деян Донков бяха сгодени, като той ѝ подари пръстен с диамант на романтична ваканция в Хавана.

Кристина започва работа като модел в Милано, когато е едва на 15. Тя е дефилирала за "Диор", "Ели Сааб", "Гес", "Рокобароко", "Филип Плейн" и др.

 Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля