1

БТА

Симеон и Маргарита Сакскобурготски Десислава Радева, Симеон Сакскобурготски и Румен Радев Калина Сакскобургготска, Китин Муньос и синът им Симеон-Хасан пристигат на приема Кирил Сакскобургготски 80-и рожден ден на Симеон Сакскобургготски 80-и рожден ден на Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски с бившите си министри Румен Радев, Илияна Йотова и Симеон Сакскобурготски и съпругата му Маргарита Петър Стоянов, Симеон и Маргарита Сакскобурготски и Мария Луиза Георги Първанов, Симеон и Маргарита Сакскобурготски, и Мария Луиза 80-и рожден ден на Симеон Сакскобургготски Йорданка Фандъкова, Симеон и Маргарита Сакскобурготски, и Мария Луиза Лиляна Павлова, Симеон и Маргарита Сакскобурготски, и Мария Луиза Ирина Бокова и Симеон Сакскобургготски Соломон Паси, Симеон и Маргарита Сакскобурготски, и Мария Луиза Сергей Станишев, Симеон и Маргарита Сакскобурготски Пламен Орешарски, Симеон и Маргарита Сакскобурготски, и Мария Луиза Корнелия Нинова Испанската кралица София Борис Сакскобургготски с майка си Мириам де Унгрия и Лопес Симеон Хасан и Борис Сакскобургготски Симеон Хасан и Борис Сакскобургготски Калина Сакскобургготска и Китин Муньос Калина Сакскобургготска Н.В. Цар Симеон II със съпругата си Маргарита Гомес-Асебо и Сехуела Кирил Сакскобургготски, Константин-Асен Сакскобургготски и съпругата му Мария Гарсия де ла Расиля и Гордасар Симеон Сакскобурготски и съпругата му Маргарита се снимат с испански туристи в центъра на София Симеон Сакскобургготски в ”Александър Невски”
Няколко тържества ознаменуваха 80-годишния юбилей на Симеон Сакскобургготски.
Сакскобургготски присъства на благодарствен молебен в катедралния храм „Св. Александър Невски“ и на валидирането на пощенско-филателно издание на тема "Известни българи-филателисти. Н.В. Цар Симеон II - почетен председател на Съюза на българските филателисти".

Вижте снимки от партито >>

Вечерта Симеон, съпругата му Маргарита и сестра му Мария Луиза станаха домакини на приема за 80-ия му рожден ден в двореца "Врана". Официални гости бяха президентът Румен Радев и съпругата му Десислава. Първата дама се появи видимо освежена. Тя облече бял гащеризон с елегантна кройка и без ръкави. Радева бе заложила на нежен професионален грим и пусната коса с леки вълни.

На събитието присъстваха и президентите Петър Стоянов и Георги Първанов

Сред гостите на Сакскобургготски, които се разходиха свободно из центъра на София, беше испанската кралица София. Тя е била забелязана от потребител на Dir.bg в четвъртък на бул. "Витоша".

Събитията около празника бяха уважени от почти цялото семейство на Симеон. Най-малкият му внук Симеон-Хасан, син на Калина и Китин Муньос, разказа пред журналисти на чист български език, че ще подари на дядо си пръстен с Мики Маус, изработен от него. Той добави, че за него е удоволствие да прекарва времето си с дядо, с който си говорят на български език.
 Сподели

ЛАЙФ Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.
Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля