1
Пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите й. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, пише Дели Мейл
 Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.
Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва. 
Препоръките са на "Робъртас пица" от Бруклин. Клипчето стана вирулентно, след като беше споделено в Редит.   Сподели

ЛАЙФ Гери Малкоданска се сгоди?
Гери Малкоданска - водеща на рубриката за времето по "Нова" и успешна манекенка, се е сгодила, твърдят от в. "Галерия".
Ел Макферсън (53) показа снимка от голо къпане Щурата Мадона празнува 59-и РД с бурни танци