Бившото гадже на скандалния репортер Даниел Петканов разказа при Венета Райкова, че след операцията на гърдите си е започнала да снима бельо и бански костюми, а преди това се е срамувала.

Вижте снимки на Богданска >>


"Целта беше да го направя доста интелигентно", добави Богданска. Въпреки дискретността си, тя сподели, че си е сложила 300 кубика силикон.

Студентката по икономика разказа, че е работила като сервитьорка в дискотека в Кипър, за да успее да събере парите за мечтаната операция. Увеличението на бюста ѝ помагало в работата.

"Нека всички ме подценяват, а аз ще докажа какво мога, без да говоря", допълни чаровната Алекс, за да отговори на коментарите за нея в жълтата преса.

Богданска говори и за случката с бившото ѝ гадже Даниел Петканов. "Знам коя съм и не ме притеснява", каза Алекс, но допълни, че усетила, че е наранила семейството си. Особено притеснена е била за 13-годишния си брат, да не му се подиграват в училище, както и за баща си, за кого е било много тежко.

Даниел не ѝ се е извинявал за създалата се ситуация, но е писал на малкото ѝ братче.

Реакцията на Петканов била "подтикната от нараняване и от това, че той наистина е имал чувства"  към нея.

В момента Богданска има друг мъж до себе си и това е човекът, който беше в центъра на скандала с Петканов. Масимилиано е на 26 години и има бизнес в Монако. Алекс сподели, че се вижда с половинката си, за да споделят хубавите моменти заедно.

184-сантиметровата благоевградчанка живее на общежитие в Студентски град и се радва на живота и на това, че е разбрала, че може да живее и с 2, и с 200.

За бъдещето си 23-годишната студентка сподели, че "интересното бъдеще е да правя това, което правя сега. Хубаво е човек да бъде реалист и да се подсигури, затова е икономиката."