1
Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са заедно от 10 години, а са женени от 5.
Как се справят с успешния си брак, като са толкова ангажирани с кариерите си?

Вижте снимки на семейството >>

Според Бийл връзката им функционира толкова добре, защото двамата имат еднакви ценности и една от тях е... егоизмът.

"Вярваме в лоялността и честността. Обичаме да се забавляваме. Харесваме едни и същи неща", каза Бийл в интервю. "Същото важи и за работата, ние сме много кариерно ориентирани, а за това трябва да си малко егоист."

36-годишният Тимбърлейк и 35-годишната Бийл имат 2-годишен син - Сайлъс. Бийл сподели, че егоизмът и родителството се съчетават трудно.

"Мислиш си, че си самоотвержен човек, а след това осъзнаваш, че не си", каза Джесика и допълни: "Тези малки хора идват и изискват толкова много и вече не разполагаш с времето си, нито пък е толкова важно това, което правиш. И ти става ясно, че животът ти се върти около този човек."

Тимбърлейк ще участва в два големи музикални фестивала през септември и декември. Освен това ще го видим и във филма на Уди Алън "Wonder Wheel". Той се появява и в "Тролчетата 2", а в същото време ще издаде и нов албум. Бийл пък участва в новия американски сериал "The Sinner".

 Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”