Крис изненадващо осъзна, че е започнал да гради статут на тийн идол и в страната на големите поп продуценти като Макс Мартин (Джъстин Тимбърлейк, Кейти Пери, Пинк).

Агитката от привърженици на Костов го затрупа както с рисунки (предимно портрети по снимки от сценични изяви), така и с плюшени играчки и цветя. Особено трогнат Костов остана от сребърен пръстен с гравиран надпис Team Kris, който моментално си сложи и обеща скоро да не го сваля от безименния си пръст, съобщават от "Монитор".

Преди да даде тон за песен в Гьотеборг момчето-чудо влезе в студио за записи в Стокхолм, а след завръщането си у нас ще се включи в събитието MTV Presents Varna Beach, което на 15 юли ще го събере на една сцена с артисти като Тайни Темпа и Gorgon City.

Само преди седмица Костов участва в Expo 2017 в Казахстан, в чиято културна програма са заложени концерти на артисти като Риана, Бритни Спиърс и 30 Seconds To Mars. Той бе сред специалните гости на едно от сборните шоута на Astana Arena, чийто капацитет е от 30 000 души.

Костов няма да има никакво време за почивка през лятото, тъй като с продуцентите му от „Вирджиния рекърдс“ подготвят дебютния му албум. Готов е с 3 парчета, едното от които е на руски език.