1
Кардашиян събуди съмнения, че тя или някой от обкръжението й приема кокаин. Оправда се с различни версии и разгневи феновете си.
В понеделник вечерта 36-годишната Ким публикува на пръв поглед невинно видео в Instagram. В него тя разказва на последователите си за работата си по колекция детски дрехи, които създава заедно с мъжа си Кание Уест.

Вижте снимки на Ким >>
 
Но не думите на звездата заинтригуваха феновете, а това, което се видя върху масата зад Ким - две линии бял прах. Риалити звездата веднага бе заподозряна, че употребява кокаин.

Кардашиян побърза да опровергае твърденията. Това е захар от Dylan's candy shop“ - оправда се тя, цитирана от Cosmopolitan.

Но никой, разбираемо, не й повярва. „Разстилаш си захарта на пътечки? Ха-ха“ – иронизираха я в социалните мрежи, където се разрази истинска буря от подобни коментари.

Това накара Ким да се оправдае втори път, но с друга версия, което допълнително влоши ситуацията. Тя обясни, че белите линии са част от материала, от който е изработена масичката.

По-добре да замълчи с глупостите си – беше реакцията на хората.

 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл