1

БТА

Брижит Макрон и Мелания Тръмп Брижит Макрон и Мелания Тръмп Брижит Макрон и Мелания Тръмп Брижит Макрон и Мелания Тръмп в Нотр Дам Обувките на Мелания Тръмп и Брижит Макрон Мелания и Доналд Тръмп в Париж на националния празник Доналд Тръмп и Брижит Макрон на националния празник Брижит Макрон, Еманюел Макрон, Доналд Тръмп и Мелания Тръмп Брижит Макрон, Еманюел Макрон, Доналд Тръмп и Мелания Тръмп Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Брижит Макрон и Еманюел Макрон Мелания Тръмп и Брижит Макрон Еманюел Макрон и Брижит Макрон посрещнаха Доналд Тръмп и Мелания Тръмп на вечеря в Айфеловата кула Еманюел Макрон и Брижит Макрон посрещнаха Доналд Тръмп и Мелания Тръмп на вечеря в Айфеловата кула Еманюел Макрон и Брижит Макрон посрещнаха Доналд Тръмп и Мелания Тръмп на вечеря в Айфеловата кула Еманюел Макрон и Брижит Макрон с Доналд Тръмп и Мелания Тръмп Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, Брижит Макрон и Еманюел Макрон
Мелания Тръмп почете Франция с прилепнала рокля в цветовете на националния флаг. Брижит Макрон избра къси рокли в стил мома французойка.
Двете дами отново приковаха погледите с интересните си тоалети, срещайки се в Париж. Те посетиха заедно парижка катедрала Нотр Дам. Когато прекрачиха прага на църквата, органът засвири тържествено американския химн. Мелания запали свещ, остави известна сума в кутията за дарения и се подписа в златната книга на храма. Вижте снимки >>

Последвалата разходка с корабче по Сена даде на двете президентски съпруги възможност за уединен разговор. За нея настоявала г-жа Макрон, за да покаже красотата на Париж.

Мелания облече елегантен костюм на "Диор" от рокля и сако в червено, и същия цвят високи обувки. Брижит бе в къса бяла рокля с цип и сини обувки на ток.

За вечерята в шикозния ресторант "Жул Верн" в Айфеловата кула Мелания облече прилепнала рокля в цветовете на френското знаме. Брижит отново заложи на свободно падаща къса рокля, този път със сребристи флорални мотиви.

На парада по случай националния празник на Франция на "Шанз-Елизе" Мелания бе в бяла рокля на Valentino със сини флорални мотиви. Г-жа Макрон избра доста по-семпла визия. Тъмносин костюм, състоящ се от бизнес рокля и сако с попър яка и три джоба с цип.
 Сподели

ЛАЙФ Плевнелиев и Банова – влюбени в Лондон (снимки)
Росен Плевнелиев и Деси Банова бяха заснети да се целуват на летище "Хийтроу" в Лондон.
Сестрата на Николета не й отстъпва по сексапил Горещото ревю на Victoria's Secret в Шанхай