1

БТА

Брижит Макрон и Мелания Тръмп Брижит Макрон и Мелания Тръмп Брижит Макрон и Мелания Тръмп Брижит Макрон и Мелания Тръмп в Нотр Дам Обувките на Мелания Тръмп и Брижит Макрон Мелания и Доналд Тръмп в Париж на националния празник Доналд Тръмп и Брижит Макрон на националния празник Брижит Макрон, Еманюел Макрон, Доналд Тръмп и Мелания Тръмп Брижит Макрон, Еманюел Макрон, Доналд Тръмп и Мелания Тръмп Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Брижит Макрон и Еманюел Макрон Мелания Тръмп и Брижит Макрон Еманюел Макрон и Брижит Макрон посрещнаха Доналд Тръмп и Мелания Тръмп на вечеря в Айфеловата кула Еманюел Макрон и Брижит Макрон посрещнаха Доналд Тръмп и Мелания Тръмп на вечеря в Айфеловата кула Еманюел Макрон и Брижит Макрон посрещнаха Доналд Тръмп и Мелания Тръмп на вечеря в Айфеловата кула Еманюел Макрон и Брижит Макрон с Доналд Тръмп и Мелания Тръмп Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, Брижит Макрон и Еманюел Макрон
Мелания Тръмп почете Франция с прилепнала рокля в цветовете на националния флаг. Брижит Макрон избра къси рокли в стил мома французойка.
Двете дами отново приковаха погледите с интересните си тоалети, срещайки се в Париж. Те посетиха заедно парижка катедрала Нотр Дам. Когато прекрачиха прага на църквата, органът засвири тържествено американския химн. Мелания запали свещ, остави известна сума в кутията за дарения и се подписа в златната книга на храма. Вижте снимки >>

Последвалата разходка с корабче по Сена даде на двете президентски съпруги възможност за уединен разговор. За нея настоявала г-жа Макрон, за да покаже красотата на Париж.

Мелания облече елегантен костюм на "Диор" от рокля и сако в червено, и същия цвят високи обувки. Брижит бе в къса бяла рокля с цип и сини обувки на ток.

За вечерята в шикозния ресторант "Жул Верн" в Айфеловата кула Мелания облече прилепнала рокля в цветовете на френското знаме. Брижит отново заложи на свободно падаща къса рокля, този път със сребристи флорални мотиви.

На парада по случай националния празник на Франция на "Шанз-Елизе" Мелания бе в бяла рокля на Valentino със сини флорални мотиви. Г-жа Макрон избра доста по-семпла визия. Тъмносин костюм, състоящ се от бизнес рокля и сако с попър яка и три джоба с цип.
 Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”