Вицепрезидентът Илияна Йотова връчи букет цветя на Евгения Живкова след края на ревюто. На модното събитие бяха още Мария Петрова, Татяна Дончева, фолк певицата Рени, Жени Калканджиева, Венелина Гочева, Илиана Беновска и др.

По традиция на ревюто дефилираха дъщерята на Жени Живкова Андреа и "Мис България" Роси Иванова. Вижте снимки >>

Новата колекция включва общо 65 облекла в две линии – всекидневна и официална. Силуетите в колекцията са разнообразни, като основните са прав и втален.

Актуални в колекцията са панталоните с чупки в горната част, също и правите панталони без допълнителен обем. Ризите и блузите, които се комбинират към различните облекла, са изработени от коприна, дантела и трико.

Материите за есенно-зимния сезон са традиционно по-плътни: вълна, букле, кожа, както и коприна, трико, тъкани с бродерия и дантела, която е използвана и във всекидневните, и във вечерните облекла. Актуални и тази година са разнообразните принтове.

Цветовете, на които залага дизайнерката Живкова в предложенията си за есенно-зимния сезон са: черно, сиво, бежово, бяло и турско синьо. Пепитът и карето също присъстват в колекцията.

Както при официалните, така и при всекидневните облекла, са използвани вградени ширити и интересни апликации на дантела.