Ирина Флорин и динозаврите на българския рок Ахат представиха нова изненадваща колаборация в рамките на инициативата на Absolut #дасечувамеповече за повече толерантност между феновете на различни музикални стилове.

Вижте снимки >>

Благодарение на това неочаквано партньорство, публиката на новия клуб City Stage в подлеза на НДК се наслади на нечуван досега кавър на песента "Цвят лилав", която през 2016 г. отпразнува 20 години от създаването си.

Публиката чу и много от хитовете на певицата като ”Мога”, ”Докога”, ”Друга”, ”В трето лице”, ”Пътуване” и други. Кулминацията на вечерта беше появата на рок легендите от Ахат редом до нея за изненадващ дует. Рокерите участваха в музикалната колаборация след дълга пауза oт сцената – факт, който накара публиката да бъде още по-ентусиазирана, когато чу изпълнителите на ”Черната овца“ да запяват поп парчето ”Цвят лилав” в рок вариант.

Пpез миналия месец беше представена втората музикална колаборация под мотото #дасечувамеповече - между култовото българско естрадно дуо Братя Аргирови и австрийския диджей Stefan Obermaier. Те представиха ремикс на "Гот е". Първи в инициативата се включиха Теодосий Спасов и Иван Шопов.

Проектът #дасечувамеповече на Absolut ще представи още неочаквани концерти. Очаквайте скоро нови изненади!