1
Моделът Маги Желязкова и любимият й Георги Сидеров разказаха още подробности около сватбата си.
За подходяща дата Маги се консултирала с астролог, обясни самата тя пред "Love style". Така избрала 30 септември за своя сватбен ден.

Вижте снимки >>

На партито присъстваха Азис, Рени, Ваня Червенкова, Кали. Те зарадваха младоженците с уникални подаръци. Кралят на попфолка се отчете с жив норвежки мъх, който вече краси масата във всекидневната на Маги и Георги. Изпълнителката на „4-4-2” им подари картина с маслени бои, на които са нарисувани самите те. Рени пък им поднесе ръчно изработено и донесено чак от Израел изображение на Ръката на Фатима.

„На кумовете все още не сме казали какъв подарък искаме, но най-вероятно ще отидем с тях на меден месец на някое топло и екзотично място като Бали или Малдивите, където има тюркоазена вода и бял пясък. Това ще стане около коледно-новогодишните празници, защото сега сме заети”
, сподели Маги.

Любовната приказка на младото семейство започва преди четири години и половина. Tе се познават от много години, но впоследствие се срещат в Поморие. Там Маги е със свои приятелки.

"Заговорихме се с Жоро и любовта ни беше от пръв поглед. Още първата вечер се целунахме и аз нямах никакво колебание, че това е моят мъж. Цял живот съм искала да имам връзка като тази и съпруг като Жоро. Сякаш се преоткриваме с всеки следващ ден, а чувствата ни се засилват"
, сияе щастливата булка.

С Георги не планират да имат общо дете, защото вече имат три от предишните си връзки. Сега искат да пътуват и да се наслаждават на любовта си.

"След години мислим да заминем да живеем в чужбина. Бихме искали да е в Африка, където Жоро е работил седем години. Трябва ми още малко време, за да узрея за идеята и да стегнем куфарите, и знам, че рано или късно и това ще се случи”
, завършва Маги.
 Сподели

ЛАЙФ Българче с кралско потекло покори Москва
Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети пореден път публиката на Седмицата на висшата мода в Москва.
Дария Симеонова от ”Откраднат живот” се сгоди Хановeрският принц Кристиан се ожени в Перу