1
Херцогинята на Кембридж се появи за първи път от 6 седмици. Бременната с трето дете съпруга на принц Уилям изглеждаше превъзходно.

Това бе първата публична поява на Кейт от седмици. Херцогинята не изневери на винаги перфектния си стил и външен вид.

Вижте снимки >>

Тя бе избрала светлосиня рокля от дантела с дълги ръкави и висока якичка на британската дизайнерка Алис Темпърли. Роклята бе рязана на талията, като в горната част бе с черни малки копченца, а на ръкавите и врата имаше акцент от черни връзки. Херцогинята бе допълнила тоалета с обувки на висок ток и черен лачен клъч.

Кейт, Уилям и принц Хари бяха домакини на две събития по случай Деня на психичното здраве. Те искаха да почетат професионалистите от цяла Великобритания, които са помогнали да се промени нагласата към психичното здраве и въобще начина, по който се говори за него.

Първото събитие бе в двореца Сейнт Джеймс. А второто бе вечерен прием на техни кралски величества в Бъкингамския дворец.

Херцогът и херцогинята на Кембридж Уилям и Кейт, и принц Хари, благодариха на хората, които са им оказали безценна подкрепа в тежките им моменти.

Бременната с трето дете Катрин страдаше от сутрешно гадене. Тя не се бе появявала пред обществото от повече от месец и дори пропусна първия учебен ден на принц Джордж, на който той бе придружен само от баща си - принц Уилям.

Третото дете на двойката ще е пето по линия на унаследяване на Британската корона. Първи е дядото принц Чарлз, следван от бащата принц Уилям, по-големият брат принц Джордж, по-голямата сестра Шарлот.

 Сподели

ЛАЙФ Анна Семенович: Гърдите ми в Русия са над всичко
Руската фигуристкa, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в Instagram свои снимки като студентка и разказа под тях за прочутите си гърди.
За пръв път транссексуален се снима за Playboy Секси англичанката, която превзе Боливуд