1
Джорджина Чапман - съпругата на Харви Уайнстийн, го напусна заради "непростимия" скандал и лавината от обвинения в сексуален тормоз.
"Сърцето ми се къса за всички тези жени, преживели огромно страдание заради тези непростими действия. Затова реших да напусна съпруга си" - каза Джорждина Чапман в изявление за сп. "Пийпъл".

Вижте снимки на двойката >>

Джорджина Чапман е дизайнерка на нашумялата модна къща Marchesa. Тя има две малки деца от Уайнстийн. Когато избухна скандалът миналата седмица, Харви Уайнстийн каза, че съпругата му го подкрепя и му помага да стане по-добър човек. Неговите контакти в шоубизнеса помогнаха много за успеха на модната й къща и за това водещи актриси да избират тоалетите й за червения килим.

От миналата седмица обаче в социалните мрежи се появиха призиви за бойкот на Marchesa. Първоначално осем жени обвиниха продуцента в сексуалeн тормоз. Към тях се присъединиха още, сред които Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Розана Аркет, Мира Сорвино.

Три жени, една от които е актрисата Азия Ардженто, казаха, че ги е изнасилил.

В. "Ню Йоркър" разкри, че 16 бивши и сегашни ръководители и асистенти от "Уайнстийн Ко." и "Мирамакс" са знаели за поведението на Харви Уайнстийн към жените. След като беше уволнен от продуцентската си компания, Харви Уайнстийн замина за Европа за лечение от сексуално пристрастяване, съобщи сайтът TMZ.  Сподели

ЛАЙФ Анна Семенович: Гърдите ми в Русия са над всичко
Руската фигуристкa, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в Instagram свои снимки като студентка и разказа под тях за прочутите си гърди.
За пръв път транссексуален се снима за Playboy Секси англичанката, която превзе Боливуд