1
Биг Брадър вся раздор сред съквартирантите, като ги облече като монаси и се опита да отнеме суетата им.
Еротичният модел Джулиана Гани избухна в сълзи, след като разбра, че от нея се иска да махне екстеншъните си. Тя прие предизвикателството, но после заяви пред съквартирантите, че устните, косата, гърдите - това е тя.

Вижте снимки на Меги и Джулиана без грим >>

Мисията на Меги Каканашева бе по-тежка, тъй като взеха не само екстеншъните, но и гримовете й. Дизайнерката обаче възропта единствено срещу условието всички участници в шоуто да носят единствено дрехи на монаси за 4 дена. Мегз промени облеклото, слагайки си огромно деколте, но това не й стигна. Тя отказа да спре да облича дрехите от собствената си марка, защото така би предала себе си. Съквартирантите докладваха, че е имало големи скандали в къщата, а Цуни се е разхождал заплашително с нож и е искал да унищожи гардероба на Мегз.

Друга драма предизвика задачата на Сашка Васева и Алфредо Торес да вият като вълци на четири крака в двора. Певицата не пожела да се показва така по телевизията, докато хореографът стриктно спази мисията. През това време Сашка се смееше. Това разстрои Тото от СкандаУ, който явно вече не може да сдържа нервите си. Той се разплака заради ситуацията, в която е попаднал Алфредо, въпреки че артистът не се е оплаквал.

Тази седмица всеки посочи само 1, който номинира за изгонване. Най-голям негативен вот събраха Меги, Цуни и Шеф Петров. Сподели

ЛАЙФ Вижте звездите с най-пищен бюст
Големите бюстове винаги са привличали публиката. Някои известни дами се радват на пищни естествени гърди, които ги правят по-атрактивни на сцената.
64-годишна професорка стана модна икона ”Мис Плеймейт” в обятията на Слави Трифонов