"С Ралица сме заедно от малко повече от три месеца. Аз направих първата крачка към нея. Ралица ме впечатли с естествената си красота. Тя е много земна, скромна и чиста, истински ангел и е доста по-различна от повечето жени в днешно време", разказва Салпаров пред списание "Love style".

Вижте снимки на Ралица и Теодор >>

Влюбените все още не живеят заедно, защото Теодор в момента е в Бургас, където стана играещ спортен директор на волейболния шампион "Лукойл Нефтохимик". Когато идва в София, остава в дома на любимата си. Тя също пътува постоянно до морския град, така че далечното разстояние не е пречка за любовта им. Ралица се разбира прекрасно с бившата му жена Бойка Делиева, както и с неговия син – десетгодишния Георги.

"Много бих искал да се радвам на още деца – две ще е най-добре. Ралица определено притежава качествата, които бих искал да има майката на бъдещите ми наследници, така че рано или късно и това ще се случи. Не съм се замислял дали бих се оженил отново, след като вече имам един брак зад гърба ми. Само времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се развива постепенно, без да бързаме", казва още либерото.

 

Saturday night with my boy @salparov 😍❤️⭐️ #movie#loveforever

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on