1
Актьорът Иван Ласкин, който скоропостижно приключи участието си в риалити формата "Фермата", се възмути от прoдуцентите на шоуто.
В статус във Фейсбук в типично негов емоционален стил Ласкин съветва приятелите и феновете си да не се доверяват, защото ще получат само разочарование.

Вижте първия учебен ден на дъщерята на Ласкин >>

"Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочарование! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас", пише актьорът.

"Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство”. Общувайте с грубияни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от "продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи! В смисъл: имам хрема!",
завършва откровението си Ласкин.

Постът му е събрал близо 1000 харесвания в социалната мрежа.

Пред предаването "Преди обед" Ласкин обясни отношението си към "Фермата": "В по-голяма глупост не съм участвал никога и това си беше моя грешка. Освен това избързах, тъй като перисталтиката и въобще този стомашно-чревен тракт, и гастроентерологията ми дадоха аларма, че не бива да стоя в такова предаване. Не исках да изглеждам като риалити плебс."

Ласкин каза, че предпочитал да гледа жена си (Александра Сърчаджиева-бел.ред.) по телевизията.

Актьорът обясни, че бил в чудесно здраве и нищо му нямало и допълни: "Благодарение на т.нар. продуцентска тайна ме описаха по всички вестници, съсипаха ми живота за няколко дни."

Преди близо месец, по време на първия дуел за елиминации в третия сезон на „Фермата”, актьорът Иван Ласкин обяви решението си да напусне шоуто. Сподели

ЛАЙФ Президентът Радев заведе дъщеря си на театър
Президентът на България Румен Радев и Дарина Радева уважиха откриването на "Софийски театрален салон 2018".
Шведската принцеса Адриен стана инстаграм звезда Златка Райкова се сгоди в ”Като две капки вода”