1

LOVEstyle

Миглена Ангелова, Тамара Георгиева, Катя Роуз и Евгени Минчев Миглена Ангелова и Катя Роуз Миглена Ангелова и Антон Стефанов Миглена Ангелова и Антон Стефанов Миглена Ангелова и Антон Стефанов Миглена Ангелова на Софийската седмица на модата Жени Калканджиева и Миглена Ангелова Борислав Комсийски, Емануела и Миглена Ангелова с децата си Миглена Ангелова на финала на VIP Brother Ути Бъчваров и Миглена Ангелова на финала на VIP Brother Пацо, Елза Парини, Николета, Миглена Ангелова, Емануела Миглена Ангелова i Емануела Миглена Ангелова Миглена Ангелова и Ники Кънчев Нико Тупарев, Евгени Минчев, Миглена Ангелова и Десислава Цонева Вихра Петрова и Миглена Ангелова Антон Стефанов предложи брак на Миглена Антон Стефанов предложи брак на Миглена Антон Стефанов предложи брак на Миглена Миглена Ангелова и Емануела Миглена Ангелова и Венета Райкова
Мадам „Искрено и лично” и Кузман Примджанов се появиха за първи път заедно на светско събитие.
Тв водещата Миглена Ангелова вече не крие новия си мъж. Тя се появи официално с него на парти на светското предаване „Карамел” и бе уловена от фотографа на LOVE style.

Вижте новия приятел на Миглена >>

За първи път пред списанието Миглена разкри няколко месеца по-рано, че е влюбена в мъж с инициали К.П. Не след дълго в медиите се появи и неговото име – Кузман Примджанов. Тогава обаче Миглена така и не потвърди дали наистина това е новата й любов.

Журналистката има четири брака зад гърба си. Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем