Междузвездният секссимвол, както от eva.bg наричат Адам Драйвър, все повече разгръща таланта си в многопластовата роля на Кайло Рен от "Междузвездни войни".

„Лицето ми прилича на оригами“
– шегува се той. Жена му Джоан, с която са заедно още от студентските години, обаче обожава ръста му от 1,90 м, гарвановочерната му коса, плътните му устни, че дори и големия му нос, пишат от списанието.

Вижте снимки на Адам и жена му >>

Какво не знаем за него?

1. Преди да стане актьор, Драйвър е бил морски пехотинец. Записва се в армията след терористичните атаки в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. от патриотични чувства. Тогава е на 18 и по собствените му думи ври и кипи от хормони и агресия.

„В училище бях организирал истински „боен клуб“, досущ като онзи във филма на Дейвид Финчър. Достатъчно беше някое момче да мине покрай мен и да ме пита как съм и аз се мятах върху него и започвах да го бия“
– казва актьорът.

Истински се излекува от агресията си, когато го приемат актьорско майсторство в „Джулиард“. Чрез монолозите на Шекспир успява да изрази собствените си чувства и това го балансира завинаги. Дали това ще се случи и с героя му Кайло Рен?

2. Плащал е наем на родителите си. Адам е роден в Сан Диего. Майка му е паралегал (юрист без висше образование), а баща му – проповедник. Двамата се развеждат, когато Драйвър е още дете, и майка му се омъжва за баптистки свещеник. Адам и сестра му трябвало да пеят в църковния хор и да водят доста спартански живот. Преди да се включи в армията, Адам започва работа, за да си изкарва прехраната, изпратен е да живее в задната стая на къщата и плаща наем на майка си и втория си баща. Те го карат дори да си купи собствен хладилник и не го допускат въобще до дневната.

3. Никога не гледа филмите си, защото преживяването е стресиращо и мъчително за него. Когато гледа големия си пробив – „Girls“, едва не припада от ужас, а след „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, където играе за първи път Кайло Рен – вдига температура и има сериозни стомашни проблеми.

4. Не се възприема като секссимвол. „Лицето ми прилича на оригами“ – шегува се той. Жена му Джоан, с която са заедно още от студентските години, обаче обожава ръста му от 1,90 м, гарвановочерната му коса, плътните му устни, че дори и големия му нос.
ИЗБРАНО