1
Изглежда не всички звезди са разбрали правилно идеята да бъдат облечени в черно на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус".
Сред неподходящо облечените беше актрисата Кери Уошингтън, която се появи с черна рокля без презрамки, направена от блестяща материя. Тоалетът ѝ имаше дълбока цепка, така че звездата можеше да излага заголеното си бедро на показ, пише БТА.

Актрисата Джейми Чънг беше обута с една бяла и една черна обувка, когато пристигна на церемонията. Роклята й беше черна с бюстие от изкуствена материя и пола с по-къса предна част.

Дебра Месинг носеше рокля и панталон едновременно. Актрисата от сериала "Уил и Грейс" позира с чифт широки черни панталони. Нагоре тя беше облечена с черен топ, украсен с блестящи елементи, който беше къс отпред, но задната му част се спускаше до земята.

Актрисата Бланка Бланко напълно пренебрегна дрескода в черно, като се появи с изключително изрязана ярко червена рокля. Немският модел Барбара Майер също не се присъедини към протеста против сексуалния тормоз. Тя носеше рокля с флорални мотиви с дръзко деколте и дълъг шлейф.  Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем